maandag 7 september 2009

Laat je masseren, ruil je kleding of kom zingen voor Cordaid Kinderstem

Om de sponsoring nog eenvoudiger en aantrekkelijker te maken hebben we twee leuke activiteiten bedacht: de massagemarathon en de kledingruilbeurs. Je betaalt een klein bedrag of doneert wat kleding en daar krijg je dan weer iets lekkers resp. leuks voor jezelf voor terug. Als dát niet prettig doneren is!! ;-)
En zet vrijdagavond 18 december ook alvast in je agenda i.v.m. de Grote Open Zangavond van Murali. For the English post, see above.

1. De massagemarathon
Monique Hammink was meteen enthousiast over onze plannen en bood aan om een massagemarathon te houden. Tijdens de massagemarathon geven geoefende masseurs een zogenoemde Japanse roll-out massage. De massages duren 20 min en er kunnen er 2 tegelijk gegeven worden. Een massage kost (minimaal) € 10,- p.p.

De roll-out massage is een Japanse techniek die over de kleding heen wordt uitgevoerd. De massage werkt in korte tijd diep in op je energiesysteem en herstelt de balans, zodat de energie weer vrij kan stromen. Ontspannend, energie-gevend en gewoon lekker!! Wil je na de massage tips over hoe je in je dagelijks leven lekkerder in je vel kunt zitten en hoe je dat gevoel van balans en energie elke dag kunt ervaren, dan kan dat.

Geef jezelf of iemand anders een cadeau en schrijf je in voor een massage (samen met vriend/vriendin/moeder/vader/kind). Dat helpt ons weer een stukje verder op weg richting India!

Data en tijden
De massages worden op de volgende data gegeven:
Zondag 13 september, in Rijswijk bij Ca & Frank
Zondag 27 september, in Amsterdam
Zondag 4 oktober, in Rijswijk bij Ca & Frank

Tijden: van 11.00 tot 18.00 uur
>>>voor inschrijving: bel of mail met Ca via 06 - 246 28 710 en ca@studioca.nl

2. De kledingruilbeurs (voor vrouwen én mannen!)
Heb jij genoeg kleding (of schoenen of accessoires) in de kast en draag je een deel ervan niet meer? Omdat het je maat niet (meer) is of omdat het eigenlijk toch niet zo goed bij je paste? Wat voor jou een flop bleek, is voor iemand anders misschien wel TOP… Verzamel dus je kleding, schoenen/laarzen en accessoires die ongebruikt in de kast hangen en neem het op zaterdag 17 oktober a.s. mee naar de kledingruilbeurs!

Hoe dat werkt? Bij aankomst lever je je kleding in. Wij hangen er (naast een kaartje met jouw naam) een zeer scherpe prijs (tussen de 10 en 20 euro) aan en hangen alles zodanig op, dat iedereen de kleding goed kan bekijken. Als er veel belangstelling is voor één bepaald kledingstuk, houden we een veiling. Dat kledingstuk gaat dan naar de hoogste bieder.

Je levert dus zelf kleding in en gaat misschien wel naar huis met iets dat je altijd al wilde hebben. Tegen een zéér betaalbare prijs. Wie wil er nu niet zo shoppen?! Ca geeft tijdens deze middag gratis kledingadvies.

Datum, locatie en tijd
Datum: zaterdag 17 oktober
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur
Locatie: ‘De Bloei’, Bloemgracht 175-177 in Amsterdam. Routebeschrijving.
Voorwaarden: Het gaat uitsluitend om dames- en herenkleding (geen kinderkleding). De kleding moet schoon en heel zijn. Kledingstukken die niet verkocht zijn, krijg je weer mee terug.
>>>voor inschrijving: bel of mail met Ca via 06 - 246 28 710 en ca@studioca.nl

3. Grote Open Zangavond
Erica Nap organiseert weer een Grote Open Zangavond. Zoals je hebt kunnen lezen heeft ook zij al toegezegd te willen bijdragen. 50% van de opbrengst van die avond doneert zij namelijk aan Cordaid Kinderstem, wauw! Daar zijn wij super blij mee. Op die avond zal er trouwens ook nog een pot staan, voor evt. losse donaties.

Grote Open Zangavond – wat is dat?!
Twee jaar geleden zongen we met meer dan 150 man de kerststerren van de hemel. Mantra’s, circle songs, hymnes en natuurlijk... een kerstlied. Dat smaakte toen al naar meer en nu is het dan zo ver. We nodigen je van harte uit mee te komen zingen op vrijdagavond 18 december. Tijdens deze avond kun je Ca en mij ook horen zingen waarschijnlijk...

Datum: vrijdag 18 december
Tijd: zaal open 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.
Locatie: Biodanzafabriek, Oostzijde 355, Zaandam. Routebeschrijving.
Kosten: € 12,50 incl. kop koffie of thee (met kerstkransje natuurlijk)

Meld je op tijd aan want de ervaring leert dat het snel vol is.
>>>voor inschrijving kun je Murali mailen: info@murali.nl

Meld je dus aan voor één van deze leuke activiteiten. Ken je anderen die graag aanhaken bij één van deze activiteiten? Vertel het door.

1 opmerking:

  1. Mooi initiatief zeg van jullie. Ik geef zelf massage in amsterdam en ontwikkel ook graag van dit soort initiatieven. jiska www.jiskmassage.nl massage Amsterdam

    BeantwoordenVerwijderen