maandag 22 februari 2010

Bijna... / Almost...

Lieve vrienden, kennissen en relaties, kortom: lieve mensen!

Eindelijk is het zover: de Bombay Challenge gaat zéér binnenkort van start. Vanaf 6 tot en met 18 maart kunnen jullie ons (en de andere 16 teams) volgen via het message board op de website van de organisatie. Daar laten wij berichtjes achter over hoe het ons vergaat, en kunnen jullie ook berichtjes achterlaten.

Op onze (Nederlandse) mobiele nummers zullen we tijdens de Challenge overigens niet te bereiken zijn. We kopen daar een Indiase simkaart, da’s een stuk goedkoper.

Wil je ons komen uitzwaaien?
Wij zijn al ruim voor de start in India: op 2 maart vertrekken wij samen met Ca & Frank via Frankfurt naar Bombay. Susan en Hans arriveren een dag later in Bombay.

Wil je ons komen uitzwaaien? Dat kan, leuk zelfs!! We drinken graag een laatste Hollands bakkie met je tussen ongeveer 09.00 en 09.30 uur bij Starbucks op Schiphol. Onze vlucht vertrekt om 10.55 uur.

Dank jullie wel voor jullie steun!
Bij deze willen we ook van de gelegenheid gebruikmaken om iedereen die ons heeft gesteund – op welke manier dan ook – enorm te bedanken! We hebben 3.000 euro mogen overmaken op de rekening van Cordaid Kinderstem. In bijgaand factsheet kunt je zien wat ze kunnen doen voor de Indiase straatkinderen met het geld dat alle teams hebben opgehaald.

Alles wat er tijdens onze reis nog binnenkomt, storten we natuurlijk door naar Cordaid Kinderstem! Wil je nog storten? Dat kan op rekening 749713925. Je kunt je donatie storten op naam van M.E. Buijs (te Monster), o.v.v. van jouw naam en ‘gift Bombay Challenge 2010’. Wij zorgen er bij terugkomst voor dat het op de juiste plek terechtkomt!

We zien jullie heel graag tijdens onze uitzwaaisessie op 2 maart of na terugkomst in Nederland. We wensen jullie nu alvast een heel mooi begin van de lente!

Verder nog leuk om te bekijken
Inmiddels is er al het e.e.a. gepubliceerd over de Bombay Challenge. Hieronder wat leuke links.

Filmpje over Indiase straatkinderen op website van Cordaid Kinderstem
Filmpje over de kick off van de Bombay Challenge
Radiofragment over één van onze medechallengers

Over ffknie
Ffknie is vrij van 1 maart tot en met 31 maart 2010. Vanaf 1 april sta ik weer voor je klaar, met een hele berg ervaringen en belevenissen in mijn rugzak! :-)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten