maandag 28 december 2009

Weekend geheel in het teken van India-avontuur (spinnen en massages)

Eindelijk weer wat nieuws van het front, na een drukke decembermaand als het ging om werk. Ondanks alle voorbereidingen moesten we ook op dat vlak natuurlijk presteren... ;-)
Maarrr, er is weer nieuws: het aantal sponsors loopt gestaag en de acties tot nu toe hebben tot nu toe ook flink wat in het laatje gebracht. In januari hebben we nog een heel weekend gepland waarin we iedereen vragen nog één keer in de buidel te tasten voor de Indiase straatkinderen die Cordaid Kinderstem helpt.

Op vrijdagavond 22 januari kun je dan ook komen spinnen in het Westland, zaterdagmiddag kun je spinnen in Amsterdam en zondag kun je je vermoeide spieren ontspannen tijdens de massagemarathon in Rijswijk (wegens succes herhaald).

Spinnen in het Westland
Datum: vrijdagavond 22 januari 2010
Locatie: in de schuur van Paul Hogervorst, Monster
Tijd: van 19.30 tot 22.30 uur, met daarna een afzakkertje
Kosten: 60 euro per fiets. Slechts een klein deel hiervan is om de kosten te dekken, de rest gaat naar Cordaid Kinderstem!
LET OP: Er is slechts een beperkt aantal spinfietsen beschikbaar. Om zeker te zijn van een zadel, is het handig om met meerdere mensen op 1 fiets in te schrijven (max. 3). Betaal je per persoon dus nog minder ook ;-)

Spinnen in Amsterdam
Datum: zaterdag 23 januari 2010
Locatie: Special Sports, Escapade 1, Amstelveen
Tijd: 11.00 – 15.30 uur
Kosten: € 50,00 per fiets, maximaal 4 deelnemers per fiets.

Massagemarathon Rijswijk
In september hield Monique Hammink al 2 massagemarathon om ons te steunen. Die waren een groot succes, dus we willen je graag de gelegenheid geven om je alsnog (of nog een keer) in te schrijven. Even lekker ontspannen als je vrijdag en/of zaterdag gespind hebt!

Tijdens de massagemarathon geven geoefende masseurs een zogenoemde Japanse roll-out massage. De massages duren 20 min en er kunnen er 2 tegelijk gegeven worden. De roll-out massage is een Japanse techniek die over de kleding heen wordt uitgevoerd. De massage werkt in korte tijd diep in op je energiesysteem en herstelt de balans, zodat de energie weer vrij kan stromen. Ontspannend, energie-gevend en gewoon lekker!!
Wil je na de massage tips over hoe je in je dagelijks leven lekkerder in je vel kunt zitten en hoe je dat gevoel van balans en energie elke dag kunt ervaren, dan kan dat.

Datum: zondag 24 januari 2010
Locatie: bij Ca & Frank thuis, Caan van Necklaan, Rijswijk
Tijd: van 11.00 tot 18.00 uur
Kosten: (minimaal) 10 euro p.p.

Dus: meld je aan, schrijf je in, doe mee en steun ons India-avontuur en daarmee Cordaid Kinderstem!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten