dinsdag 3 november 2009

Doneer 100 euro en krijg gratis toegang tot waanzinnige Avond van de Overvloed

Eén van de activiteiten waarop je kunt aanhaken en tegelijkertijd ons India-avontuur steunen is de Avond van de Overvloed op vrijdag 20 noevmber a.s.!

Ik hoop dat je je laat inspireren en je aanmeldt als ofwel vrijwilliger ofwel als feestvierder. Het kan ook allebei natuurlijk!! Hieronder in het kort waar het over gaat. Onder de goede doelen waar je het geld voor jouw entreekaartje kunt storten valt uiteraard ook ons India-avontuur. We staan niet op de website, dus zorg ervoor dat je jouw donatie dan wel op onze India-rekening stort: 749713925 t.n.v. M.E. Buijs (te Monster), o.v.v. van jouw naam en ‘Overvloedsgift Bombay Challenge 2010’. Je mag tenslotte doneren aan een goed doel naar eigen keuze!

Het feest: Tempel van Overvloed
In de afgelopen (slechts) paar weken is er een uniek particulier idee ontstaan bij Huub van Zwieten, oprichter en directeur van TalentFirst. Samen met zijn vrouw Wien had hij de afgelopen jaren zo’n 10.000 euro gespaard voor goede doelen. Hij wilde dit bedrag niet ‘zomaar’ storten aan één of meerdere goede doelen. Hij wilde het vertienvoudigen. Hoe? Door een groep mensen aan te spreken die leven en denken vanuit overvloed. Niet omdat ze per se veel geld hebben, maar omdat ze focussen op wat ze te bieden hebben. Of het nu hun netwerk, passie, talent of geld is. Voor deze groep mensen is er op 20 november 2009 een feest in de Gashouder (Westergasfabriek) in Amsterdam. Gratis aangeboden. Voorwaarde om één van de 1.000 plekken op de gastenlijst te veroveren is dat je een donatie van minimaal 100 euro doet aan een zelf te kiezen goed doel. Zo wordt 10.000 euro minimaal 100.000 euro.

Hoe krijg ik toegang tot dit feest?
Lijkt dit feest je wel wat, kun je je helemaal vinden in deze gedachte en ben je enthousiast geworden, net als ik? Ga dan naar www.avondvandeovervloed.nl en meld je aan voor het feest onder ‘Doneer & kom’. Je komt dan in een inschrijfmodule. Je kunt ter plekke een doel bepalen waar je aan wilt geven (er staat een heel aantal op de site), maar je kunt ook gewoon op onze ‘India-rekening’ (zie rechterkolom voor rekenignummer) storten. Jouw donatie moet minimaal 100 euro per persoon zijn om toegang te krijgen op dit supergave feest. Mail een bevestiging van je donatie (een pdf, digitale foto, 'n verklaring, een telebankier screenshot) naar donatie@avondvandeovervloed.nl. Je komt dan op de gastenlijst te staan, je krijgt een bevestiging per e-mail.

Ken jij inspiratieve overvloedsdenkers die je ook wilt uitnodigen om ook te komen, be our guest! Als je wilt heb ik een mailtje voor je dat je eenvoudig kunt doorsturen. Volgens mij gaat het helemaal te gek worden.

Ik wil wel vrijwilliger zijn en zo toegang krijgen tot het feest!
De Avond van de Overvloed is het vetste, overvloedigste en uitbundigste feest dat je je nog jaren daarna zult herinneren, voor een selecte groep van 1.000 bijzondere overvloedsdenkers. Huub en Wien betalen het uit hun eigen charitymiddelen en uit de inkomsten van het seminar wat Huub overdag geeft. Op de Avond is alles (!) gratis, inclusief drank, eten, bands, acts en entertainment in een prachtig decor en bijzondere locatie (de Gashouder). Overdag vind het seminar 'Werken in overvloed' plaats, op dezelfde locatie. Als je interesse hebt, stuur ik je de flyer met meer info graag toe.

Op de volgende websites kun je er nog meer over lezen, evenals op het blog van Huub: www.avondvandeovervloed.nl. Hij schrijft ook een blog over de totstandkoming van deze avond: http://droombaan.blogspot.com/

Op donderdagavond 19 november is er een 3e event, dat Huub samen met Elsevier organiseert.

Mijn vraag aan jou: we hebben voor deze 3 events ontzettend leuke vrijwilligers nodig, die deze dagen tot een succes gaan maken! Wat is er nodig?

Donderdagavond 19 november: van 18 - 23 uur
>>werkzaamheden: registratie desk, garderobe, snacks uitdelen en opruimen
>> je 'verdient' hiermee een gratis entree voor het seminar 'Werken in overvloed' op vrijdag 20 november overdag
>> 12 vrijwilligers nodig

Vrijdag 20 november: van 8 - 10 uur en van 17 - 20 uur
>>werkzaamheden: registratie desk, garderobe (ochtend) en het feest aankleden ('s avonds)
>> je 'verdient' hiermee een gratis entree voor het seminar 'Werken in overvloed' op vrijdag 20 november overdag
>> 12 vrijwilligers nodig

*Vrijdagavond 20 november: 2 'shifts': van 19 - 23 uur of van 23 - 03.00 uur
>> je 'verdient' hiermee een gratis entree voor het seminar 'Werken in overvloed' op vrijdag 20 november overdag
>> 32 vrijwilligers nodig

Wij hopen dat je hier net zo enthousiast van wordt als wij en ons hierbij wilt helpen! Als je een vriend/vriendin/partner wil meenemen die ook wil helpen: helemaal fijn!

Lees alles eens rustig door en wil je mij dan laten weten of ik op je hulp kan rekenen, en wanneer? Als je vragen hebt kun je natuurlijk ook bij mij terecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten